Google citygbg.se

Sunes Bageri på Munkebäcksgatan i Kålltorp har fått nya ägare.

Ute på Munkebäcksgatan 20 har Daniel Eklund och Alexandra Holmgren tagit över Sunes bageri.

Sune och Daniel pa Sunes gamla bageri
Daniel träffade Alexandra genom gemensamma vänner för en tid sedan och de bestämde sig för att flytta ihop. Nu har de även öppnat ett café.
Alexandra har utbildning både som Föremålsantikvarie och Kock. Detta innebär att hon är duktig på livsmedel samt prylar med lite historia. Alexandra har flera års erfarenhet av bröd och tycker det bjuder på många fina smakupplevelser om det hanteras rätt. Alexandra är noga med att brödet skall vara nybakat och färskt. Se lite av utbudet på denna sidan>>>
Daniel har restaurangutbildning och har arbetat som servitör. Daniel arbetar just nu med telefon-passning vid sidan om på AG Bell communikations i Påvelund. All annan tid tillbringar han på deras nystartade café. Daniel och Alexandra har bestämt sig för att bevara den 50-60 talsstämning som härskar i detta gamla bageri men inte baka utan sälja bröd, baguetter, smörgåsar, bullar wienerbröd och allt annat som hör till utbudet på ett riktigt bageri eller café.
Man planerar att ha öppet alla dagar i veckan utom måndag. Just nu försöker de att göra om själva bageriet till servering. Se mer här>>>

Tyvärr blev Daniel och Alexandra tvungna att lägga ner då affärsplanen inte höll. De deltog, bland annat, i lyxfällan på tv3. Expressen skrev en artikel om nedläggningen den 5 december 2009. Se mer här>>> . Det drivs dock fortfarande av tre nya tjejer. De har även uppe en hemsida med öppettider, vad de kan erbjuda och mycket mer. Sidan hette sunesfik.se men finns inte kvar idag.

hem igen