Google citygbg.se

Många aktiviteter att prova under sportlovet i Göteborg 2016

De flesta muséer har öppet med gratis inträde för dig som är under 25 år. Är du äldre får du betala en symbolisk summa av 40 kronor som sedan gäller ett helt år i fler museer som Sjöfartsmuseet, Röhska, Naturhistoriska museet samt Göteborgs konstmuseum och Stadsmuseet, . Du kan köpa årskortet på dessa museer.

vidfamne
Ta en sväng till sjöfartsmuseet
och prova supertanksimulatorn på översta våningen. Det är kul bara att titta på dem som försöker agera kapten. De har även mycket filmvisningar och andra aktiviteter under lovet.

Skidbackarna i Ulricehamn, Falköping har öppet och kan du tänka dig att bila en och en halvtimma har du en ganska stor backe på hallandsåsen där 4 av 7 liftar är igång. Se mer på Vallåsen.se Sedan ser det ut som om Bollekollens skidbacke i Bollebygd är stängd. Det står "Bollekollen är öppet" på förstasidan men om du sedan läser i ett vänster övre hörn på sidan är den stängd hela veckan. Vi får väl hoppas de får ordning på grejerna i nästa vecka.

Skidbackarna i Delsjön, Alafors har stängt på grund av det milda vädret just nu. Möjligt de kommer igång igen till helgen.

Många av våra skridskobanor har problem men det finns några som är öppna. Se mer på skridsko>>>

hem igen