Google citygbg.se

Ser inte ut som om du får elektroniken billigare på mellandagsrean

Jag tycker det ser ut som om de olika butikerna försöker locka till sig kunder genom att sälja elektronik du inte hittar någon annanstans. Det finns ju en orsak till varför dessa modeller på tv apparater, kameror och så vidare inte går att sälja på nätet. Mycket på grund av att du inte har möjlighet att jämföra priser på nätet när du går i butiken. Inte ens om du har en padda med dig. Du har däremot många klädbutiker, skor och bokhandlare som drar ner priserna ordentligt.

 


billiga bocker
Du har många bokhandlare som kör mellandagsrea böcker.
Och här ser det faktiskt ut som om du kan göra fynd.
inte heller elgiganten hade nagot vidare att bjuda pa
Elgiganten hade slagit på stort med massor av banderoller på väggarna. Det fanns faktiskt lite att fynda här.
fredagkvall med mat och vin
Detta är en Samsung UE55HU8205TXXE du hittar på elgiganten. Den ser du även på samsungs hemsida men frågan är om inte detta priset, 16880:-, går ner i nästa månad.
Jag skall göra en uppdatering i slutet av Januari. På Elgiganten försöker de locka med att "vänta med betalningen till efter påsk".


desiree pocket shop
Denna Canon Ixus ser jag inte ute på de andra e-butikerna. Kan hända dessa inte lönar sig att sälja online eller att den redan börjar bli gammal. Till skillnad mot de nyare ixus har denna "endast" 16 Mpixel att då jämföra med de nyare som har 20. Den har dock wi-fi vilket är praktiskt idag när du snabbt skall få iväg bilderna.

hem igen