Google citygbg.se

Pumpa parad i botaniska trädgården

Besök botaniska och se vad du kan göra med alla pumpor som mognar just nu.

största pumpan detta år
Det var ju tävling i största, snyggaste samt mest märkvärdiga pumpan i år. Här ser du en Atlantic giant på´130 kg som odlats fram av Lennart Pettersson.

massor av olika arter av pumpa just nu i stolpboden
I stolpboden hittar du massor av olika sorter. Många av dessa pumport gör du god pumpasoppa av. De gör även en läcker insyltning av pumpor med hjälp av ättika. Se några recept på ica.se>>>

Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2013-05-23
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Karneman, Uffe (form) / Rimér, Bingo (foto) / Holmström, Madelen (foto)
Dimensioner
197 x 197 x 18 mm
Vikt
542 g
SAB
Qcabb,641.56383
ISBN
LCHF för alla i familjen! : Katrins 52 godaste recept
av Katrin Zytomierska

LCHF för alla i familjen! är ytterligare en fortsättning på Katrins succéböcker inom LCHF.
I den första boken, Dags att bli smal!, berättade hon om hur hon gick ner 35 kilo med hjälp av LCHF. I den andra boken, Sött och annat gott!, låg fokus på bakning av både söta och salta godsaker. Och nu kommer, på begäran, en renodlad kokbok för alla i familjen.
LCHF för alla i familjen! innehåller en blandning av recept - från väldigt enkla och snabblagade rätter till lite mer avancerade menyer för festligare tillfällen. Katrin har den här gången tänkt ett steg längre med LCHF-kosten. Hon har tagit in influenser från andra länder och kulturer och fått till både en thaigryta och en japansk råbiff. Dessutom är det mer fokus på mannen i familjen än vad det tidigare har varit. Fläsklägg med löksås är ett exempel på det. I boken finns även recept för "föräldern som älskar sitt barn lite mer". Här hittar vi fiskpanetter, köttbullar i tomatsås, korv och enkel barnvänlig mat utan tillsatser och mjöl.

hem igen