Google citygbg.se

Lediga lägenheter i Göteborg

Har du fler tips så (öppnar i ett nytt fönster) .

Visste du att bostadsuppgifter.se innehåller alla bostäder i hela Sverige? Här hittar du allt från hyresrätter till hus och bostadsrätter. Kan vara en bra start innan du hittar något annat.

homeq.se är en ny webbplats med lägenheter över hela sverige. Just nu, 14 April 2019, ser du 59 lediga lägenheter i Göteborg.

Det börjar komma lediga bostader på förbo
Förra året var det inte några lediga men idag, 1 januari 2019, ser jag tre lediga. I Mölnlycke på säteriet, Hindås och Rävlanda.

Hyresgästföreningen har lagt ut en karta med jämförelser på hyror i olika kommuner i Sverige
De markerar dyra hyror med rött och låga med blått. Ser ut som om vi har billiagste hyrorna i Varberg samt Åmål här i västsverige.

SVT skriver att många hoppar av sina studier på grund av bostadsbrist. Här presenterar de även en sammanställning av orter som kan garantera bostad inom en månad.

Det finns många privata fastighetsägare och mindre bostadsföretag som inte syns så väldigt i medierna vilket innebär att du har en större chans till bostad här.

Innan du får tag på lägenhet kan det kanske vara anledning att hitta en företagslägenhet. Billigare än hotellrum. Framförallt om ni kan dela på boendet.

hitta bostad
Bostadsdeal har runt 700 boenden i Göteborg

billiga lagenheter
Gothenburg Apartments erbjuder 2 till 8 rum på Viktor Rydbergsgatan 40.

bosmart har billiga lagenheter
Bosmart erbjuder möblerade lägenheter med wifi, tvättmaskin och allt du behöver

Boplatsgbg är den största webbplatsen för lägenheter i Göteborg och här hittar du både lediga lägenheter samt andrahandsuthyrning, .

bosmart har billiga lagenheter
Apartments viktor rydbergsgatan erbjuder 17 lägenheter
i storlekar 2 till 6 rum med gratis wifi, lekplats, TV och allt annat du kan behöva. Ligger centralt och nära till kommunikationer.

billigt boende
STF Vandrarhem Stigbergsliden, Stigberget, Göteborg, Sverige

Vandrarhem där du bor från 225kronor natten

bostadsportal.se
Är en annonsplats där du hittar lediga rum och ibland även lägenheter i Göteborg.

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

Barken viking
Hotell Liseberg Barken Viking

Kan vara ett alternativ om du behöver se dig om i Göteborg. Runt 600 kronor natten. Nära till det mesta.

Det byggs nytt i göteborg, Renovering av miljonprogrammet

Vd:n tror inte på lågprisrust
Posted on Wednesday May 22, 2019

”Visst går det att lågprisrenovera. Men det är inte den väg vi valt. Salabostäder ska erbjuda fräscha och bra lägenheter med dagens standard.” Det säger vd:n Bernard Niglis om situationen på Åkra med hyresgäster som riskerar att tvingas flytta.

Hudikhyresgäster har chans att få uppföra offentligt konstverk
Posted on Wednesday May 22, 2019

I samband med att Hudiksvallsbostäder just nu renoverar husen på Hamngatan 47 väcktes idén att det vore roligt att även göra något med den betongfasad som vetter mot gatan. Nu har bostadsbolaget utlyst en tävling där en hyresgäst kan få chansen att uppföra en tredelad muralmålning på väggen.

Hyresgäst odlade cannabis i garderoben
Posted on Wednesday May 22, 2019

Hyresgästen hade inrett en av garderoberna till ett drivhus för cannabis, som han sedan rökte uppe på vinden. Det gillas inte av hyresvärden som nu säger upp hyresgästen.

Domstol jagar Blötbergets Fastigheter för vite på 50 000
Posted on Wednesday May 22, 2019

Hålet i kökstaket är kvar och vitet på 50 000 kronor är inte betalt. Situationen för hyresgästerna i byn Blötberget har inte förändrats nämnvärt – även om allt i den här historien inte är svart och vitt.

Styr kommunala värdar – men bara var fjärde hyr själv sitt hem
Posted on Wednesday May 22, 2019

De bestämmer över 100 000 västsvenska hyreslägenheter. Men många har själva flyttat därifrån. Göteborg bryter mönstret när Hem & Hyra granskar politikerna som styr Västsveriges kommunala värdar.

hem igen