Google citygbg.se

Lediga lägenheter i Göteborg

Har du fler tips så (öppnar i ett nytt fönster) .

Wallenstam startar nu upp bostadskö på sina nya bostäder. De hus som byggs nu behöver hyresgäster och du har nu möjlighet att registera dig för deras egna bostadskö. Hos Wallenstan hittar du lägenheter i Mölndal, Avenyn, Krokslätt, Majorna, Mölnlycke, Kallebäck, Heden, Lerum och Stampen. Registrera dig för bostadskö här>>>.

Visste du att bostadsuppgifter.se innehåller alla bostäder i hela Sverige? Här hittar du allt från hyresrätter till hus och bostadsrätter. Kan vara en bra start innan du hittar något annat.

homeq.se är en ny webbplats med lägenheter över hela sverige. Just nu, 14 April 2019, ser du 59 lediga lägenheter i Göteborg.

Det börjar komma lediga bostader på förbo
Förra året var det inte några lediga men idag, 1 januari 2019, ser jag tre lediga. I Mölnlycke på säteriet, Hindås och Rävlanda.

Vill du göra lite extra pengar på semestern? Ta och hyr ut din lägenhet, sommarstuga eller hus om du är ute på semester. Du kan även hyra ut ett rum om du är hemma. Ditt boende hamnar på de allra största resesiterna. Se mer här>>>

Hyresgästföreningen har lagt ut en karta med jämförelser på hyror i olika kommuner i Sverige
De markerar dyra hyror med rött och låga med blått. Ser ut som om vi har billiagste hyrorna i Varberg samt Åmål här i västsverige.

SVT skriver att många hoppar av sina studier på grund av bostadsbrist. Här presenterar de även en sammanställning av orter som kan garantera bostad inom en månad.

Det finns många privata fastighetsägare och mindre bostadsföretag som inte syns så väldigt i medierna vilket innebär att du har en större chans till bostad här.

Innan du får tag på lägenhet kan det kanske vara anledning att hitta en företagslägenhet. Billigare än hotellrum. Framförallt om ni kan dela på boendet.

hitta bostad
Bostadsdeal har runt 700 boenden i Göteborg

billiga lagenheter
Gothenburg Apartments erbjuder 2 till 8 rum på Viktor Rydbergsgatan 40.

bosmart har billiga lagenheter
Bosmart erbjuder möblerade lägenheter med wifi, tvättmaskin och allt du behöver

Boplatsgbg är den största webbplatsen för lägenheter i Göteborg och här hittar du både lediga lägenheter samt andrahandsuthyrning, .

bosmart har billiga lagenheter
Apartments viktor rydbergsgatan erbjuder 17 lägenheter
i storlekar 2 till 6 rum med gratis wifi, lekplats, TV och allt annat du kan behöva. Ligger centralt och nära till kommunikationer.

billigt boende
STF Vandrarhem Stigbergsliden, Stigberget, Göteborg, Sverige

Vandrarhem där du bor från 225kronor natten

bostadsportal.se
Är en annonsplats där du hittar lediga rum och ibland även lägenheter i Göteborg.

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

Barken viking
Hotell Liseberg Barken Viking

Kan vara ett alternativ om du behöver se dig om i Göteborg. Runt 600 kronor natten. Nära till det mesta.

Det byggs nytt i göteborg, Renovering av miljonprogrammet

De lämnade miljonstaden för Johannelund
Posted on Friday October 18, 2019

Hur är det egentligen att bo i Linköping? Både märkligt och underbart, om du frågar familjen Dos Santos Silva. För ljust för att sova. Inga morgontimmar i bilkö. Kort och gott en milsvid skillnad mot miljonstaden Sao Paulo.

Hässelby Hem nobbar utländska medborgare
Posted on Friday October 18, 2019

Endast svenska medborgare som hyresgäster. Det kravet ställde Hässelby Hem när de skulle förmedla lägenheter i bostadskön. Men Bostadsförmedlingen sa nej.
"Ett tveklöst fall av diskriminering", säger Susann Wikström, chefsjurist på Hyresgästföreningen region Stockholm.

Kommuner söker inte krisbidrag
Posted on Friday October 18, 2019

Sedan våren 2018 år finns ett statsbidrag till kommuner på svaga bostadsmarknader. Antalet ansökningar hittills: Noll. Anledningen kan vara en omfattade byråkratisk process som i många enskilda fall ska ända upp i EU-kommissionen. I årets budget har utgiftstaket för bidragen under 2020-2022 sänkts kraftigt.

Bara kvinnor när Shiva arrangerar festival
Posted on Friday October 18, 2019

Boxning, operasång och indiska snacks. Nästa lördag blir det festival i Bäckbykyrkan, med 100 procent kvinnor som uppträder, föreläser och säljer saker.

Allbohus vill höja hyran med 4,1 procent
Posted on Friday October 18, 2019

Alvestas kommunala bostadsbolag Allbohus och Hyresgästföreningen gör sig redo att förhandla nästa års hyra. Allbohus yrkar på 4,1 procent i hyreshöjning från första januari nästa år.

hem igen