Google citygbg.se

Lediga lägenheter i Göteborg

Har du fler tips så (öppnar i ett nytt fönster) .

Wallenstam startar nu upp bostadskö på sina nya bostäder. De hus som byggs nu behöver hyresgäster och du har nu möjlighet att registera dig för deras egna bostadskö. Hos Wallenstan hittar du lägenheter i Mölndal, Avenyn, Krokslätt, Majorna, Mölnlycke, Kallebäck, Heden, Lerum och Stampen. Registrera dig för bostadskö här>>>.

Visste du att bostadsuppgifter.se innehåller alla bostäder i hela Sverige? Här hittar du allt från hyresrätter till hus och bostadsrätter. Kan vara en bra start innan du hittar något annat.

homeq.se är en ny webbplats med lägenheter över hela sverige. Just nu, 14 April 2019, ser du 59 lediga lägenheter i Göteborg.

Det börjar komma lediga bostader på förbo
Förra året var det inte några lediga men idag, 1 januari 2019, ser jag tre lediga. I Mölnlycke på säteriet, Hindås och Rävlanda.

Vill du göra lite extra pengar på semestern? Ta och hyr ut din lägenhet, sommarstuga eller hus om du är ute på semester. Du kan även hyra ut ett rum om du är hemma. Ditt boende hamnar på de allra största resesiterna. Se mer här>>>

Hyresgästföreningen har lagt ut en karta med jämförelser på hyror i olika kommuner i Sverige
De markerar dyra hyror med rött och låga med blått. Ser ut som om vi har billiagste hyrorna i Varberg samt Åmål här i västsverige.

SVT skriver att många hoppar av sina studier på grund av bostadsbrist. Här presenterar de även en sammanställning av orter som kan garantera bostad inom en månad.

Det finns många privata fastighetsägare och mindre bostadsföretag som inte syns så väldigt i medierna vilket innebär att du har en större chans till bostad här.

Innan du får tag på lägenhet kan det kanske vara anledning att hitta en företagslägenhet. Billigare än hotellrum. Framförallt om ni kan dela på boendet.

hitta bostad
Bostadsdeal har runt 700 boenden i Göteborg

billiga lagenheter
Gothenburg Apartments erbjuder 2 till 8 rum på Viktor Rydbergsgatan 40.

bosmart har billiga lagenheter
Bosmart erbjuder möblerade lägenheter med wifi, tvättmaskin och allt du behöver

Boplatsgbg är den största webbplatsen för lägenheter i Göteborg och här hittar du både lediga lägenheter samt andrahandsuthyrning, .

bosmart har billiga lagenheter
Apartments viktor rydbergsgatan erbjuder 17 lägenheter
i storlekar 2 till 6 rum med gratis wifi, lekplats, TV och allt annat du kan behöva. Ligger centralt och nära till kommunikationer.

billigt boende
STF Vandrarhem Stigbergsliden, Stigberget, Göteborg, Sverige

Vandrarhem där du bor från 225kronor natten

bostadsportal.se
Är en annonsplats där du hittar lediga rum och ibland även lägenheter i Göteborg.

Save on your hotel - www.hotelscombined.com

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

Barken viking
Hotell Liseberg Barken Viking

Kan vara ett alternativ om du behöver se dig om i Göteborg. Runt 600 kronor natten. Nära till det mesta.

Det byggs nytt i göteborg, Renovering av miljonprogrammet

Hiphopbuss ska få unga att göra sina röster hörda
Posted on Thursday August 22, 2019

På söndag kommer hiphopbussen till Lysekil. Under några timmar ska det skapas rap utifrån Lysekilsungdomarnas verklighet.

Får inte ta över pappans kontrakt
Posted on Thursday August 22, 2019

När sonen blev skjuten utanför hyreshuset flyttade pappan till en annan del av staden. Sonen flyttade med, i hemlighet. Men när han ville ta över kontraktet efter faderns död fick han nobben.

Halmstads allmännytta köpte konsulter för 11 miljoner kronor
Posted on Thursday August 22, 2019

Förra året köpte de kommunala bostadsbolagen i Halland konsulttjänster för över 21 miljoner kronor. Bland annat lade HFAB i Halmstad fem miljoner kronor bara på värdegrundsarbete. Hem & Hyra fortsätter granskningen av hur allmännyttan använder dina hyrespengar.

Svalt intresse att bygga tillsammans – än så länge
Posted on Thursday August 22, 2019

Byggemenskaper har ännu inte riktigt fått fotfäste i Sverige. Men det räcker med att resa till Tyskland för få en helt annan bild. Där står självbyggande för en stor del av bostadsproduktionen.

Hyresgästerna byggde sitt eget unika hyreshus
Posted on Thursday August 22, 2019

I ett hus utanför Trosa har hyresgästerna vänt på den konventionella relationen mellan hyresvärden och hyresgästen. På Lagnö bo är hyresgästerna sin egen hyresvärd – och byggherre.

hem igen