Google citygbg.se

Årets bokrea startar 23:e Februari.

Lite svårt med bokrea på backen i år. ICA ser jag har bokrea i några av sina Maxi butiker. Internet är dock proppat med fina erbjudanden. Som Adlibris(akademibokhandeln) eller Bokus.

massor av go läsning
Du kan, redan nu, förhandsbeställa reaböcker ute på nätet.

Författare: Ingo Froböse
Översättare: Corina Müller
Illustratör: Martin Haake
Upplaga: 1
ISBN: 9789177832782
Språk: Svenska
Vikt: 480 gram
Utgiven: 2018-07-26
Förlag: Tukan förlag
Antal sidor: 159
Styrketräning med kroppen som redskap : över 100 supereffektiva övningar utan redskap
Träning har blivit väldigt populärt senaste året. Nu är många tveksamma för att gå till gymmet. Det finns även farhågor om att regeringen stänger våra gym på grund av smittspridning. Du kan faktiskt utföra många övningar för dina muskelgrupper med din egen kropp, kanske några stolar eller en backe. I boken finns 100 övningar du kan utföra bara med hjälp av kroppen samt lite tips på kost och liknande. Boken är skriven av en tysk atlet vid namn Ingo Froböse som var framgångsrik sprinter i början på 80 talet. Idag är han proffessor på ett av världens största hälso universitet, Tyska sport universitetet i Köln. Just nu är han lite irriterad över de regler vilka stoppar aktiviteter som gym och liknande. Se mer vad han skriver på ispo.com
Författare: Dick Harrison
Uppläsare: Per Juhlin
ISBN: 9789177890591
Språk: Svenska
Vikt: 35 gram
Serie: Världens dramatiska historia
Utgiven: 2019-06-10
Förlag: Historiska Media
Vikingarnas historia - Mp3 på cd, Svenska, 2019
En spännande berättelse av historie professor Dick Harrisson och uppläst av Per Juhlin. Här startar Dick i 600 talets Norden och fortsätter till och med kristendomen togs in i Norden. Om upptäckter i västerled(Amerika), handelsplatser, Harald Hårdråde och en hel massa andra spännande äventyr. En bok för dig som vill utveckla din svenska eller som saknar något att lyssna på på resan, vägen till jobbet eller, helt enkelt, en intressant avkoppling. Du kan använda en cd spelare eller ladda in mp3 filen på mobilen, ett USB minne eller sd kort.

Författare: Gunnar Wall
Uppläsare: Per Juhlin
ISBN: 9789178276677
Språk: Svenska
Serie: Mörkläggning  (del 1)
Utgiven: 2021-02-17
Förlag: Bonnier Audio
Tillgängliga elektroniska format:
MP3 – i en fil
MP3 – i korta avsnitt
Flash Stream
HTTP Stream
Speltid: 3tim 8min
Mordet, makten och lögnen : Mörkläggning - Statsmakten och Palmemordet

Gunnar Walls första bok om Palmemordet. Om hur det politiska spelet såg ut i Sverige på 80 talet. Vad som orsakade alla de fiaskon som utspelades under utredningens första år. Gunnar Wall belönades med guldspaden 1998 för sin första utgåva. Nu kommer samma bok ut som ljudbok. Se mer vad Gunnar Wall skriver om den nya utgivningen på sin blogg gunnarwall.wordpress.com.

Författare: Gustav Johansson
Formgivare: Pär Wickholm
Fotograf: Stefan Wettainen
ISBN: 9789178871278
Språk: Svenska
Vikt: 905 gram
Utgiven: 2020-09-22
Förlag: Bonnier Fakta
Antal sidor: 191
Klassiska rätter på veganskt vis : hållbara recept på maten du inte kan vara utan

Vegetarianskt blir alltmer populärt. Framför allt i dessa tider då många sjukdomar kommer från djuren. Med denna bok lär du dig tillaga pasta, Tikka Masala, Sushi, Nachotallrik och en hel massa annat med endast vegetariska ingredienser. Du ser flera av hans vegetariska recept på javligtgott.se.

TIPS FRÅN COACHEN

spannande berattelse
Jana Kippo-sviten
.
Linda, som är webbredaktör på adlibris, tycker denna bok är spännande. Jana Kippo sviten skriven av Karin Smirnoff. En lite ovanligare berättelse om en kvinna som återvänder till hembyn i Norrland där hon finner arbetslöshet, alkoholisering och våld.

Adlibris butiker i Göteborg(akademibokhandeln

Akademibokhandeln på alla ställen i Göteborg öppnar 07:00 tisdagen den 23:e Februari.


Letar du billiga böcker skall du besöka Book outlet. Många för en tiondel av priset i den vanliga bokhandeln.

hem igen