Google citygbg.se

Årets bokrea startar 26:e Februari.

Idag ser jag inte alla butiker med bokrea i Göteborg. Annat än Adlibris(akademibokhandeln) men räknar med de dyker upp på fredag.

massor av go läsning
Du kan, redan nu, förhandsbeställa reaböcker ute på nätet.

Författare:
Kjell Vowles
Moa Karlberg
Språk: Svenska Utgiven: 2017-06 Fotograf:
Moa Karlberg
ISBN: 9789188435200 Förlag:
Votum Gullers Förlag
Antal sidor: 176 Vikt: 690 gram
Stuglandet en guide till fria övernattningar
En spännande bok om hur du kan ta semester nästan gratis i Sverige. Överallt hittar du övergivna eller nybyggda stugor du kan övernatta i. Många ligger en promenad från busshållplatsen medan andra ligger ett par kilometer in i skogen. Ge dig ut och upptäck Sverige. Jag ger några inspirerande bilder på world-info.se
Författare:
Frans G. Bengtsson
Uppläsare:
Stephan Karlsén
Språk: Svenska Utgiven: 2012-05
ISBN: 9789113043111 Förlag:
Norstedts
Upplaga: 1
Tillgängliga elektroniska format: MP3 - I en fil
MP3 - I korta avsnitt
MP3 - I långa avsnitt
AAC - I långa avsnitt (iOS)
Flash Stream
HTTP Stream Speltid: 18tim 51min
Röde orm-en berättelse från okristen tid
Vi är många från Syrien här i sverige idag. Många har problem med svenskan. Det jag burkar föreslå är att titta på svenska nyheter. Ett annat effektivt sätt att lära dig nya språk kan vara att lyssna på en underhållande ljudbok. Röde orm är en av mina favoritförfattare. Här berättas med humor om en skåning runt år 1000 som ger sig ut i världen tillsammans med sin kompis Loke. De deltar, bland annat, på julfirande hos den danske kungen Harald Blåtand, de försöker sig på saker som galärslavar, träffar irländska munkar och mycket annat. Detta är en 18 timmars underhållande berättelse där du även lär dig en del om vårt lands ursprung. Ett roligt sätt att lära dig svenska språket. Kan även vara något för dig att skratta åt på den långa pendlingen till jobbet.

Författare:
Mattias Beijmo
Språk: Svenska Utgiven: 2018-10 Formgivare:
Jonas Lindén
Fredrik Öster
ISBN: 9789188869111 Förlag:
Volante
Upplaga: 1
Antal sidor: 237 Vikt: 506 gram
De kan inte stoppa oss : ett reportage om den nya digitala vapenindustrin av Mattias Beijmo

En historia om hjälpen västerländska IT-konsulter gav diktatorn Bashar al-Assad när han jorde det allt svårare för människorna att leva här. Boken handlar om en duktig kvinnlig människorättsadvokat samt en high tech IT konsult som väljer att stanna och hjälpa människorna här nere. De får oväntad hjälp av hackers från sverige, Frankrike och resten av europa. de lyckas få ut filmer på de övergrepp som sker i samhället. Det är samtidigt en berättelse om hur den svenska vapenexporten ser ut. Vad Sverige gör för att terrorisera människor här nere.

Författare:
Mats Alvesson
André Spicer
Språk: Svenska Utgiven: 2018-04 Översättare:
Linn Åslund
ISBN: 9789188589019 Förlag:
Fri Tanke Förlag
Antal sidor: 271 Vikt: 506 gram
Dumhetsparadoxen : den funktionella dumhetens fördelar och fallgropar av Mats Alvesson, André Spicer

Delar av vårt arbetsliv och våra organisationer har blivitdumhetsmaskiner.Gång på gång ser vi hur annars smarta personer slutar tänka och börjar göra ogenomtänkta saker. De slutar ställa kritiska frågor och bryr sig inte om konsekvenserna av sina handlingar. I stället för komplext tänkande får vi urvattnad jargong och specialiserat tunnelseende – vilket kan leda till katastrof.Men en viss dos dumhet kan vara konstruktiv och gegoda kortsiktiga resultat: folk blir välanpassade, lydiga och levererar med gott humör utan att krångla till det. Detta är framgångsparadoxen.Boken Dumhetsparadoxen är en väckarklocka för klokamänniskor och smarta organisationer – en bok som uppmanar oss att använda vår intelligens för att uppnå personlig tillfredsställelse, organisatorisk framgång och socialt välstånd. Harmoni och handlingskraft kan balanseras i en kultur av ifrågasättande och utmaningar – om man vet hur man ska göra.

Adlibris butiker i Göteborg(akademibokhandeln

Akademibokhandeln på alla ställen i Göteborg öppnar 07:00 tisdagen den 26:e


Letar du billiga böcker skall du besöka Book outlet. Många för en tiondel av priset i den vanliga bokhandeln.

hem igen