Google citygbg.se

Några tips från bokhandlarna själva.

Andra butiker med bokrea

bokrea pa jarnatorget
Bokrean hos akademibokhandlen Järntorget har ett bra utbud även om de inte är stora. Du hittar denna bokhandel på Landsvägsgatan 2.
bli saljare
Elisabet på Akademibokhandlen Järntorget ger fler fina förslag. Denna bok av Fredrik Eklund "Konsten att sälja vad som helst till vem som helst"
har hon hört mycket bra om. Fredrik Eklund har gjort sig känd som fastighetsmäklare i reality serien "Million Dollar Listing New York"

Kan hända krisen känns av även i bokhandeln.lite kunder Akademibokhandeln i Nordstan hade några kunder men inte på långt när så många som jag såg här förra året.anna lena skall kopa galen i humlor av Dave Goulson
Anna-Lena skall köpa boken "Galen i humlor av Dave Goulson. Författare:
Dave Goulson
Språk: Svenska Utgiven: 2015-03 Översättare:
Helena Sjöstrand Svenn
Gösta Svenn
ISBN: 9789187419584 Förlag:
Volante
Upplaga: 1
Antal sidor: 271 Vikt: 532 gram
En närmare titt.
Köp den här>>> annu farre manniskor Akademibokhandeln på Kungsportsplatsen hade ännu färre besökare. bjuder pa lask Här bjöd de annars på förfriskningar som Brämhults juice. plats att sitta Här har du även möjlighet att sitta ner för att titta i böckerna eller diskutera bokköp. Bredvid själva bokhandeln ligger även ett litet café. Ett ställ för dig som vill bort från allt spring och bara njuta av alla böcker.

hem igen