Google citygbg.se
Gamla nyheter hittar du här>>>,Juni 2018, Juli 2018, Augusti 2018, September 2018, Oktober 2018, November 2018, December 2018, Januari 2019, Februari 2019, Mars 2019, April 2019

Nyheter Oktober 2021

Lördag 9 oktober 11 til 16, Göteborg Maraton
Dessa skyltar ser du, just nu, på gamla säröbanan längs med Dag Hammarsköld leden.
Men ute på goteborgsvarvet.se kan du läsa "Göteborgsvarvet Marathon har flyttats till 2023". Är Göteborg Marathon och göteborgsvarvets maraton två olika lopp? Jag vet inte hur de får ihop det här. Jag skickar en mail.

måndag 4:e oktober, kanelgubbens dag
På måndag, 4:e Oktober är det kanelgubbens dag igen.
På bilden ovanför ser du något som skall vara världens största kanelgubbe. Du hittar den på Café Husaren, Haga Nygata 28. Se mer här>>>

fortfarande många som inte vaccinerat sig
Västnytt skriver
det är mer än dubbelt så många insjuknade i Covid-19 jämfört med samma period förra året. De som insjuknar är ovaccinerade. Många säger de ångrar de inte tagit vaccinet. Se mer på västnytt.se>>> . Sedan blir det ju betydligt dyrare om du skall utomlands. På Bussen ovanför kan du få ett gentest eller pcr test som kostar, uppemot, flera tusen kronor. Nej, kamma dig och gå till din vårdcentral istället. Det är gratis.

Endast hälften av de betalande till Hisingen, västkusten runt och de andra händelserna kom denna lördag. Kan bero på att vädret inte var det bästa. Många av dem som tog den långa runda på 170 kilometer klagade på motvinden. Jag lovade att ordna bättre förutsättningar nästa år.

dags för hisingen, västkusten runt samt hälsorundan28:e Augusti skall du med på årets cykelfest. Då startar västkusten/hisingen runt samt hälsorundan. Västkusten runt har två distanser. 120 samt 170 kilometer. Hisingen runt är, som vanligt, 50 kilometer långt. Du har även en "goare" runda på endast 25 kilometer för dig som vill ha ut ungarna eller bara är ute för att få en kopp kaffe/dricka när du är ute på cykel. Du kan läsa mer om loppen på vastkustenrunt.se . Du anmäler dig till rundorna på vastkustenrunt.se/anmal-dig-har/. Det är redan 200 anmälda till hisingen runt.

hem igen