Google citygbg.se
Gamla nyheter hittar du här>>>,Juni 2018, Juli 2018, Augusti 2018, September 2018, Oktober 2018, November 2018, December 2018, Januari 2019, Februari 2019, Mars 2019, April 2019

Nyheter Maj 2020

när öppnar gränsen till Danmark?Du får märkliga besked från Stenaline just nu. De skickar nyhetsmail som ber dig boka en tur på havet för att slappna av. Jag citerar "

En tur på havet är som balsam för själen...

Vi kan just nu inte erbjuda dig en resa till våra fantastiska destinationer men vi är många som längtar efter att få sänka ner fötterna i Skagens sand eller uppleva Polens Riviera. Det du däremot kan göra redan nu är att åka på en tur och returresa där du får en härlig tid på havet med friska havsfläktar, goda måltider och prisvärd shopping. "
Visst, det går bra att boka men på Stenalines trafikinformation står "Till och med 31 maj seglar vi med frakt och passagerare med ett giltigt syfte att vistas i Danmark. Detta avgörs av myndigheter vid ankomst till Danmark." samt "Gående passagerare kan ej åka med". Jag har skickat ett mail via deras kontaktsida och frågat vad som egentligen gäller

Se mer på svt.se>>> samt ekstrabladet.dk .
öresundsnytt skriver affärsreser tillåts från och med måndag. Frågan är då vad som menas med affärsresor.

platser att upptäcka runt göteborg
Planera semestern hemma eller åka ut och undersöka vår fantastiska omgivning?
Många frågar sig vad de skall ta sig till nu efter att ha ägnat hemmasittande, tv tittande, online kurser och datorspel några veckor. Varför inte ta en sväng runt i vårt fantastiska område här runt Göteborg? Bilden du ser ovan kommer från Vitlycke och visar några av våra första litterära skapelser. Ristningen på bilden kallas brudparet. Du har även en fantastisk skärgård som prunkar av blommor just nu. Se mer på kusten>>> Ta med dig kameran hit, till botaniska eller ställen som Gunnebo slott.

hem igen