Google citygbg.se
Gamla nyheter hittar du här>>>,Juni 2018, Juli 2018, Augusti 2018, September 2018, Oktober 2018, November 2018, December 2018, Januari 2019, Februari 2019, Mars 2019, April 2019, Maj 2020

Nyheter Juli 2020

jag får en förklaring från danska polisenFrån och med 1:a augusti har du, återigen, tillåtelse att resa till Danmark. Ute på politi.dk kan du läsa att hela sverige är nu ett "gult land" vilket då vill säga vi inte har några restriktioner för att resa in i Danmark. SVT skriver även att utrikesdepartementet har tagit bort avrådan att resa till Danmark eller Norge plus ett par länder till. Det ser dock inte ut som om Stena har kommit igång ordentligt. Jag ser bara det går att boka 8 färjan på vardagar och 10 på helgerna med färjan tillbaka igen. Den ger inte mer än en timma iland vilket vill säga du får skynda dig om du skall av och handla också. Eller så får du boka ett hotell för att resa med nästa dags färja. Se mer på stenaline.se.OBS!!! Jag ser de kräver du bokar 6 nätter i Danmark för att få lov att resa över. Jag hör många bokar 6 nätter och sedan avbokar när de kommit förbi tull och polis i Danmark. Vad skall de göra om de "kommer på dig" på hemvägen? Tja...skicka hem dig LOL.

det börjar ordna sigUte på danska polisens hemsida kan du nu läsa att du tillåts komma in i Danmark om du kan visa ett negativt covid-19 test. Vår region, västra götaland, har inte tillräckligt lågt smittotal per 100000 invånare(20) och skall då uppvisa ett negativt covid-19 test från sjukvården. Intyget får endast vara 72 timmar gammalt innan du reser in. Läs mer på politi.dk. I västra götaland kan du göra test för covid-19 på de flesta vårdcentraler gratis. Se mer här>>>.
Byggnaden du ser på bilden är det gamla krut tornet i Frederikshavn. Tornet ligger endast 500 meter från Stenaterminalen nära en Rema 1000 butik. Se mer på google maps>>>.


Du har säkert, som många andra, tvingats trängas bland panikslagna kunder vilka hamstrar toalettpapper, burkmat och spagetti. Många av oss är trötta på allt stress och sitter hellre hemma för att handla via internet. Visste du att det finns både tid, pengar och goda smaker att hämta här. Jag har lagt ut några riktigt duktiga erbjudanden här.

hem igen