Google citygbg.se

2010 års vätternrunda avklarad


2010 fick vi ett typiskt midsommarväder med hällande regn och solsken.

regn, regn, regn
I år var det rekord i antal anmälningar, startande och de som kom runt. Det kom 17611 till start och de flesta kom även i mål. 16713 tog sig runt. Till höger ser ni Rickard Olsson som, även han, klarade sig på en hygglig tid.

bullganget
En av HCK:s grupper hade bestämt sig för att provsmaka alla matkontroller runt Vättern. Dessa kallade sig för bullgänget. Jag fick chansen att hänga på från och med Fagerhults depå.

tva par
Det var väldigt trångt de första milen ner till Gränna. Här ligger två olika två-par bredvid varandra. Det gäller då att hålla tungan rätt i mun och att hålla i styret. Om du bara håller lite avstånd och en bra överblick framåt kan du dra nytta av andra klungor som passerar för att ta vinden.

ms escort ut ur motala
Gränna bjuder på Blåbärsoppa, bullar, bananer, sportdryck och kullersten. Rätt mysigt att passera denna lilla stad klockan sex på morgonen.. Strax är du förbi Jönköping och i depå Fagerhult. 14 mil från Motala.

vart gang
Så här såg det "bullgäng" jag följde efter Fagerhult ut efter målgång på Vätternrundan 2010. De flesta av oss är trötta på bullar. Från vänster Jonas Åhsberg, jag själv, Torgny Tengby, Larska, Agneta Åhsberg, Joakim Adolfsson, Eiwe Wallman, Thomas Westlundh och Thomas Backelin.

hem igen