Google citygbg.se

2010 års vätternrunda avklarad


Medevi brunn serverade något knepigt vatten som smakade rost och sedan söta frallor med honung emellan. Inte min favorit men jag var ju tvungen att se ut som jag klämde i mig bullen. Som tur var fanns det även bananer och kaffe vilket gjorde jag överlevde detta stopp. Jag måste erkänna att jag fuskade lite här och fick hystat mycket av denna bulle i arkivet(papperskorgen).

regn, regn, regn
I Medevi serveras de berömda Medevi-bullarna som är samma bullar men fyllda med honung. Kan ge en bra kick inför de sista kilometrarna. När du passerar Medevi har du endast 21 kilometer kvar.

tva par
Vi hade fortfarande solsken och varmt. Det kom en skvätt sommarregn vilket svalkade rätt gott strax innan vi anlände till Medevi brunn.

ms escort ut ur motala
Gränna bjuder på Blåbärsoppa, bullar, bananer, sportdryck och kullersten. Rätt mysigt att passera denna lilla stad klockan sex på morgonen..

vart gang
Så här såg det "bullgäng" jag följde efter Fagerhult ut efter målgång på Vätternrundan 2010. De flesta av oss är nu trötta på bullar. Från vänster Jonas Åhsberg, jag själv, Torgny Tengby, Lars Karlsson, Agneta Åhsberg, Joakim Adolfsson, Eiwe Wallman, Thomas Westlundh och Thomas Backelin.

hem igen