Google citygbg.se

2010 års vätternrunda avklarad


Karslborgs depå låg lite vid sidan om rundan. detta året cyklade vi in i själva borgen för att få fika. Här serverades bullar, bananer, saltgurka, dryck och kaffe. Smakade bra efter 20 mil.

regn, regn, regn
Vid Karlsborg har du cyklat 200 kilometer och nu är du nästan hemma igen. Vi hade bra med solsken och värme upp till Karlsborg så det började bli riktigt svettigt. Här var flera av oss tvungna att fylla på med vätska. Vi försåg oss även med ännu mera bulle, sportdryck och kaffe. Nästa depå kommer i Boviken>>>

hck i karlsborg
Man bjuder på alla typer av dricka, bullar, saltgurka och kaffe uppe i Karlsborg. Här några av bullgänget jag hängde på från Fagerhult.

ms escort ut ur motala
Gränna bjuder på Blåbärsoppa, bullar, bananer, sportdryck och kullersten. Rätt mysigt att passera denna lilla stad klockan sex på morgonen..

vart gang
Så här såg det "bullgäng" jag följde efter Fagerhult ut efter målgång på Vätternrundan 2010. De flesta av oss är nu trötta på bullar. Från vänster Jonas Åhsberg, jag själv, Torgny Tengby, Lars Karlsson, Agneta Åhsberg, Joakim Adolfsson, Eiwe Wallman, Thomas Westlundh och Thomas Backelin.

hem igen