Google citygbg.se

Dags för 2010 års vätternrunda


2010 fick vi ett typiskt midsommarväder med hällande regn och solsken.

regn, regn, regn
Mellan Fagerhult och Hjo fick vi en ordentlig regnskur så vi var ordentligt våta allihop. Det var skönt att komma in i värmen och få lite riktig mat i sig. Kan dock ta lite tid här då du är tvungen att ställa ifrån dig cykeln vid Vättern och sedan promenera ett par hundra meter för att få din lasagne. När du passerar Hjo har du cyklat 178 kilometer. Nästa depå hittar du i Karlsborg>>>

tva par
Här stöter jag på ännu ett gäng från HCK. Carl-Johan Behre på bilden berättar att de kör en klunga som skall ta sig runt på 11 timmar. Man har lite problem med en eker på någons cykel som repareras i verkstaden. Alla i detta gäng verkar pigga och menar inte de har några problem med orken ännu. När du passerar Fagerhult har du cyklat 140 kilometer. Knappt halva sträckan.

ms escort ut ur motala
Gränna bjuder på Blåbärsoppa, bullar, bananer, sportdryck och kullersten. Rätt mysigt att passera denna lilla stad klockan sex på morgonen..

vart gang
Så här såg det "bullgäng" jag följde efter Fagerhult ut vid målgång på Vätternrundan 2010. De flesta av oss är nu trötta på bullar. Från vänster Jonas Åhsberg, jag själv, Torgny Tengby, Lars Karlsson, Agneta Åhsberg, Joakim Adolfsson, Eiwe Wallman, Thomas Westlundh och Thomas Backelin.

hem igen