Google citygbg.se

Dags för 2010 års vätternrunda


2010 fick vi ett typiskt midsommarväder med hällande regn och solsken.

Didi Senft, grismossan
Depån i Hammarsund kommer efter en liten backe över bron på norra sidan av Vättern. Ser många som har problem med kramp här. Man har numera infört en egen "Didi Senft" på Vättern runt. Denna vätternrunda "Didi" kallar sig själv för DDS vilket står för Der Deutsche Schwein. Han har erbjudits en djävulsdräkt men säger han avstår för han tycker denna hjälmmössa passar bättre. Vid Hammarsundet har du cyklat 259 kilometer och har bara Medevi brunn kvar>>> innan mål

tva par
Mellan Hammarsundet och Medevi kan det vara problem med trafiken. Här är mycket turister som kör med husvagn och husbil. Problemet är att dessa bilar skall ta sig förbi cyklister i mötande trafik. Vi låg långa sträckor i endast 25 km/h innan vi kunde ta avfarten till Medevi.

ms escort ut ur motala
Gränna bjuder på Blåbärsoppa, bullar, bananer, sportdryck och kullersten. Rätt mysigt att passera denna lilla stad klockan sex på morgonen..

vart gang
Så här såg det "bullgäng" jag följde efter Fagerhult ut efter målgång på Vätternrundan 2010. De flesta av oss är nu trötta på bullar. Från vänster Jonas Åhsberg, jag själv, Torgny Tengby, Lars Karlsson, Agneta Åhsberg, Joakim Adolfsson, Eiwe Wallman, Thomas Westlundh och Thomas Backelin.

hem igen