Google citygbg.se

Dags för 2010 års vätternrunda


2010 fick vi ett typiskt midsommarväder med hällande regn och solsken.

regn, regn, regn
Man hade lagt en köttbullar med mos kontroll i Husqvarna detta år. Tyvärr missade jag denna då det gick lite fort här. Hörde senare från HCK:s bullgäng att man inte var helt nöjda med maten då det serverades Mamma Scans köttbullar och pulvermos. Här har vi hamnat i Fagerhult som är nästa depå efter Husqvarna och Jönköping. Man serveras återigen blåbärssoppa, sportdryck, vatten, bullar, kaffe och bananer.

tva par
Här stöter jag på ännu ett gäng från HCK. Karl-Johan Behre på bilden berättar att de kör en klunga som skall ta sig runt på 11 timmar. Man har lite problem med en eker på någons cykel som repareras i verkstaden. Alla i detta gäng verkar pigga och menar inte de har några problem med orken ännu. När du passerar Fagerhult har du cyklat 140 kilometer. Knappt halva sträckan. Efter ytterligare 38 kilometer passerar du Hjo som bjuder på Lasagne>>>.

ms escort ut ur motala
Gränna bjuder på Blåbärsoppa, bullar, bananer, sportdryck och kullersten. Rätt mysigt att passera denna lilla stad klockan sex på morgonen..

vart gang
Så här såg det "bullgäng" jag följde efter Fagerhult ut efter målgång på Vätternrundan 2010. De flesta av oss är nu trötta på bullar. Från vänster Jonas Åhsberg, jag själv, Torgny Tengby, Lars Karlsson, Agneta Åhsberg, Joakim Adolfsson, Eiwe Wallman, Thomas Westlundh och Thomas Backelin.

hem igen