Google citygbg.se

Hisingen runt 2013 blev lika lyckat som föregående år

Precis som förra året, 2012, fick vi ordnat ett väldigt fint väder.

Vi som stod vid serveringar, depåer, på start/mål fick bara positiva svar från deltagare om arrangemanget


Det var varmt så det var viktigt att tala om för deltagare att dricka ordentligt.

forsta cyklisterna kom redan 11:09
Ett problem var att få cyklisterna ta sig till startplatsen på baksidan för att göra det fritt i målet. Här användes Toleredsgatan som infart till startplats och denna var långa tider full med cyklister under förmiddagen. Det finns ju inte så många parkeringsplatser att tillgå runt Toleredskolan men det ser ut som om detta avlöpte utan problem. Till skillnad mot Göteborgsgirot fanns här inga poliser runt start. Kan bero på att polisen anser klubben klarar detta minst lika bra själva.

lurat in i fepan
Inne på Toleredskolan hittade du cykelverkstad där Sportson och Pedro hjälpte deltagarna med småjusteringar och luft i däcken. Konstigt nog hade Sportson ingen utställning av cyklar, hjälmar och kläder detta år. Kanske kan bero på att det var mindre plats här.

peter malmberg
Maria från cyklande tjejer tyckte vi hade lyckats bra med vädret och såg fram mot att cykla 50 kilometer i strålande solsken. Cyklande tjejer är en sluten grupp på facebook. Se mer här>>> och skall, enligt Maria, vara Sveriges största cykelklubb med runt 2000 medlemmar.

hem igen